thanks for the click..

Thursday, July 30, 2009

hari nie aku ke kk dan post nie dalam bentuk merepek...hahaha

nie pasal kolej adik aku la nie..ade ke akauntan dia wat hal plak..

tok sah la cite pepanjang.. dah settle pun..tp len kali jgn wat lagi..
tak pepasal aku pun terkene sekali...
kekadang perkara yg tak diundang berlaku tanpa kita dapat berbuat apa2..
so kita kena tabah dan hendak lah rasional fikirannya ya...
supaya nggak menyusahkan kita pada sekian harinya..
hohohoho...
ade la dalam perjalanan tu.. tgh cite syok kat tb tu leh plak org nie tido..ish2..
penat kot...lau tak silap tajuk cite tu the earth stood still..
best gak la citenya..huhuhu...
ade la dalam perjalanan tu...tertangkap gambar nie..rasa korang pe ek...huhuhu..
jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri..^_^

5 comments:

SasHa Lee said...

uit itu gmbr sudah di edit ker ape??menakut kaan jer..ada bayg2 pelak..ermmm...

Night Crawler said...

itu la pasal..kene bawak geng pemburu hantu nie...hehehe

Monkey D Luffy said...

haha

kamera ko berhantu dah

ayinn said...

wakaka,... byg2 kot tuh,..
aku x rasa meremang tgok,..
sbb, org ckp,.. kalu rs mremang tu,..
'dia' la tuh,..ehehe..

erm,.. mcm kenal je tmpt mamat yg tido tuh,.. dlm feri eh?? hohoho...

Night Crawler said...

hahaha...bayang2 tu..sy tangkap dalam kereta..bayang mak saya tu...dia dok depan... ya ayinn dalam feri labuan ke menumbok..^_^